Forumi
| Soustvarjanje :: Forumi :: Soustvarjamo :: Eko-vas |
|
<< Prejšna tema | Naslednja tema >> |
| Oddaja Piramida - plus za eko vas? | ||
|
Moderatorji: Marko, Nara, markosan
|
| Avtor | Tema | ||
| Pujsi |
| ||
![]() Registriran član #308 Pridružen: pet mar 20 2009, 11:11Kraj: Škofja Loka Sporočila: 1 | zdravo! Danes sem po pogovoru z mami izvedel, da je v včerajšnji oddaji Piramida gostja Angelca Likovič, znana iz resničnostnega šova kmetija, na njen način spregovorila o tem, zakaj država nebi dodelila koščka zemlje vaskemu državljanu, ki nima dovolj finančnih sredstev za normalno življenje. Se mi zdi, da je to velik plus v smeri našega razmišljanja in ciljev. Če ne drugače, se je o tem spregovorilo tudi na mislim da kar gledani oddaji in s tem razširilo zavest vsaj kakemu gledalcu. Več o tem si poglejte v videu, začne se pri 15:30. http://www.vecer.com/clanek2009101205476645 Kakšno pa je vaše mnenje o tem? Je to dobro ali ne? Lep pozdrav Jernej \"Simplicity we use to survive, many find it difficult because their ignorance and hype.\" - Sizzla | ||
| Nazaj na vrh | | ||
| Andy |
| ||
![]() Registriran član #421 Pridružen: sre maj 26 2010, 02:07Kraj: Maribor Sporočila: 5 | Mhm jaz sem dobil napačen video... Dobil sem video Ko prašički podpirajo človeško lenobo, ki je dolg samo 5 minut... Andy | ||
| Nazaj na vrh | | ||