Log directory is not writable - please CHMOD ../../e107_plugins/log/logs to 777
Forumi
Soustvarjanje :: Forumi :: Anastasija :: Vtisi in komentarji
 
<< Prejšna tema | Naslednja tema >>
Komentirajte spletne strani, prosim!
Pojdi na stran   <<      
Moderatorji: Marko, Nara, Bor
Avtor Tema
zibdan
pon sep 30 2013, 01:59
Član št.: #250
Registriran: pet avg 22 2008, 02:23
Kraj: novo mesto
Sporočila: 8

Po dolgem času sem zopet malo brskal po tej strani in ...sem kar malo razočaran, kot kaže ni kakega bistvenega zanimanja v posredovanju znanj, ali pa so vsi v delu.
 
Dodal bom še to, da sem v tem času imel mnogo padcev, tako da se niti svojim cedram nisem uspel posvetit, in mi žal ni uspelo nič
 
Ampak tako pač je,  imam pa še vedno voljo. No, in dobil sem nekaj novih , sicer starih semen sibirskega kedra, tako mu rečem, ker me že malo moti to prepucavanje slavistov in botanikov kaj v resnici je to zaeno drevo, pa naj spada po latinski lestvici med pinuse.
 
Toda sam sem bolj naklonjen Anastasijini ideji, da je vsaka rastlina unikat, kot žival in da je edinstvena kot taka, vse ostalo je le naše dojemanje in uokvirjanje v sistem.
 
Pred kratkim mi je v roke prišla nova izdaja in bil sem presenečen. Je popolnoma drugačno napisana od starega izvoda, in tudi drugače zveni, no vsaj v moji glavi oziroma dojemanju. Določene besede ki jih Anastasija pove dobijo nek nov smisel, ki ga prej nisem doznal ali pa sem bil prepovršen.
 
Je pa še nekaj kar sem opazil, prodaja olja in semen je postala skoraj nemogoča, ker se jih sploh ne dobi, oziroma je zelo omejena. Včasih si lahko dobil neolupljena semena, sedaj jih sploh ne moreš, zasledil sem da tudi na ruski internetni prodaji jih ni mogoče dobiti.
 
Nekaj se dogaja, ali načrtno ali ne, nekdo si ne želi, da bi se sadilo ... ali pa imam jaz malo skrivljeno sliko.
Skratka probal se bom povezat s kolegi, ki delajo v Rusiji, ali mi bodo oni lahko prinesli semena, najraje pa bi rad dobil cele storže, ki so nekaj enkratnega (imam enega), po obliki, velikosti in še posebno vonju, pa še nekaj drugega je v njih, vendar o tem ne bi.
 
Sicer pa Sedna, kolikor sem razbral iz tvojega posta, tvoja razmišljanja so pravilna, tudi sam sem imel podobna.
Toda poglej, če si res prebrala knjige, potem veš..... imaš slike pred sabo ali ne.
 
če jih nimaš, potem nisi razumela in je bolje da še enkrat prebereš.
 
sam sem po prepričanju budist (to ni vera niti religija)  in verjamem v boga, nekaj tazga kot pravi Anastazija, verjamem pa še v veliko več, kot je povedala. Uradno sem kristjan in tudi verjamem v Jezusovo učenje, vse ostalo pa je za komentirat. Tudi komunizem je v osnovi super zadeva, le pozablja na glavno stvar, saj izpusti duhovnost, brez katere pa ni življenja, je robotizacija.
 
Dodal bom le malenkosti iz mojih raziskovanj minulosti.
 
Obstajajo svete gore in sveta mesta, v katerih živijo naši predniki (oziroma so v stanju imenovanem sidhy) nekaj tazga kot je pravljica o kralju Matjažu, in ti kraji so nedostopni nam z nižjo življenjsko energijo, oziroma drugače povedano, do njih nimamo dostopa, imajo ga samo posamezniki. Ti naši predniki so imeli moči o katerih Anastasija pripoveduje, pripoveduje tudi o tem, da naša peta rasa ima v genih vse gene starih ras, in s pravim načinom življenja smoo lahko mi najboljši od vseh minulih ras na zemlji. Tudi sam prvi Budha, ki se je pojavil okoli 18000 let pred našim štetjem, drugi pa 2000 let pred našim štetjem, je bil pripadnik tretje rase (bil je večji, imel je drugačne oči in usta, drugačne roke in noge ter večji prsni koš, iz predela tretjega očesa pa mu je seval žarek, ki ga opisuje Anastasija). sami tibetanci imajo vse zapisano do pikice, in se samo smejejo našim zahodnim nebulozam.
Nekaj podobnga je o tem pisala Helena Petrovna Blavatska, ženska neverjetnih vedenj in sposobnosti, danes pa zelo veliko raziskuje na tem področju ruski znanstvenik oftalmolog svetovnega slovesa, Ernst Muldašev, čigar knjige žal niso v slovenščini.
 
Sedaj je obdobje zloma starih satanističnih sil (uporabljam neroden izraz satanizem), saj je z nastopom novih tehnologij nastala vrzel, ko prejzakriti podatki uhajajo iz bunkerja, in nikakor ne najdejo načina kako uhajanje ustavit. Da ne bo kdo mislil, da so vsa stara znanj zgorela na grmadah, niso, imajo jih posamezniki ki so v vrhu elite sveta, večinoma v Angliji, ZDA in Švici, in ga tudi uporabljajo, žal v napačne namene.
 
 eden izmed velikih častilcev starega znanja je bil nam zelo znan A.Hitler, ... lahko bi našteval kaj vse so Nemci zgradili zs pomočjo kultnega znanja, ki pa se je po padcu Nemčije preselilo v ZDA, od tam se pa še danes nadaljuje po celem svetu z malo bolj fino in predelano različico od Hitlerjeve, toda zato nič manj smrtonosne.
 
Žal je tako, in mislim da bo le s padcem osi zla možno računati na bolji sistem življenja. Kakšen pa bo padec, ne vem, nimam predstave, ravno tako kot je Anastasija rekla, da ne more videti dosežkov in znanja prve, božje generacije, ki je uničila vse znanje za sabo.
 
Vendar kljub vsemu moramo gledati naprej, delati tako, da čim manj uničujemo stvarstvo in da delamo v sebi na bolje v duhovnem smislu (to je budizem), da postanemo prave bude to je ljudje.
Nazaj na vrh
Pojdi na stran   <<       

Skoči:     Nazaj na vrh

Objavi to temo: rss 0.92 Objavi to temo: rss 2.0 Objavi to temo: RDF
Powered by e107 Forum System